Idéer til skattejagt, skattejagt poster til børnefødselsdag

Idéer til skattejagt, skattejagt poster til børnefødselsdag / børnefest, og invitationer til fødselsdag om sommeren.
Nu er det endeligt blevet sommerferie og vejret arter sig forhåbentligt til, at man kan lave en masse udendørs aktiviteter med børnene! Har dit barn fødselsdag i sommerferien? Mange børn får aldrig holdt deres børnefødselsdag, når de har fødselsdag i sommerferien, men man kan stadig godt få fat i nogle af klassekammeraterne eller vennerne fra børnehaven, og hvorfor ikke fejre børnefødselsdag med en sommerlig skattejagt udendørs? Det kan også være hyggeligt og underholdende selv med en mindre gruppe børn.Gåder til børn 7 år

ferie
Børn elsker skattejagt- og du kan bygge den op omkring en historie om indianerne i junglen, som leder efter en urgammel skat, eller sørøverne, som begiver sig ud på de syv have for at finde en skat, det bliver et sikkert hit!
Man kan lave sit eget flotte skattekort enten ved hjælp af Google Maps, hvor man markerer skattejagt poster på kortet, eller man kan tegne sit eget skattekort med skattejagt poster markerede. Man kan indfarve skattekortet med kaffe eller te, krølle det sammen og brænde det i hjørnerne for at få det til at se autentisk ud. Idéer til placering af skattejagt poster kan være i et træ, i et blomsterbed, ved haveslangen, bag en stor sten osv. Man kan også vælge at lave skattejagten ved hjælp af ledetråde i stedet for med skattejagt poster, hvor hver post har en ledetråd. Eksempel på en ledetråd kan være ”Vi er smukke, men stikker”= roser (rosenbedet). Eller ”vi er smukke og giver bierne mad” = blomsterne.

Vil du desuden lave dine egne invitationer til fødselsdag, kan du evt. tage udgangspunkt i temaet for skattejagten og finde illustrationer på nettet, som du kan bruge til dine invitationer til fødselsdag. Andre idéer til invitationer til fødselsdag kan være at få dit barn til at lave en fin tegning relateret til temaet, som du skanner ind og skriver indbydelsen på. Vær i god tid når du sender dine invitationer til fødselsdag ud om sommeren, så vennerne kan planlægge efter det.
Hvis man ikke har tid til selv at lave en skattejagt, kan man købe færdige på nettet. Man kan søge på Google under ”skattejagt børnefødselsdag”. Håber i får en vellykket sommerlig børnefødselsdag!

skattejagt detektivmysteriet
Skattejagt:
Detektivmysteriet

Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Lad børnene blive detektiver og løse finurlige gåder
i jagten på bøgerne! Alt, hvad du behøver findes
i produktet – nemt for dig og supersjovt for børnene!
For 4-6 år>>
Skattejagt børn 7 år-10 år>>
piratskattejagt
Piratskattejagt
Hold piratfest med en spændende skattejagt! Lad de små pirater begive sig ud på eventyr på de syv have! På vej mod skatten skal de løse finurlige gåder og udfordrende opgaver. Du får alt, hvad du har brug for, så du hurtigt
og nemt kan arrangere denne supersjove skattejagt med pirattema!
For 4-6 år>>
Skattejagt børn 7 år-10 år>>
skattjagt junglemysteriet
Skattejagt: Junglemysteriet
En rigtig sjov skattejagt for alle små eventyrere! Lad børnene begive sig ud på en ekspedition i junglen for at finde mayaindianernes glemte by og dens sagnomspundne skat! Det bliver et rigtigt eventyr fyldt med spændende udfordringer, gåder, der skal løses, og møder med junglens vilde dyr!
For 4-6 år>>
Skattejagt børn 7 år-10 år>>
Reklamer
Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s