Tre sjove skattejagter for børn

mobilskattejagt-jagten-pa-dNu til dags tilbringer børn utroligt meget tid foran en skærm – tv’et, computeren, tabletten mobiltelefonen osv. – til mange forældres frustration. Hvis du vil overraske børnene lidt, og få dem til at forlade den digitale verden, kan du arrangere en spændende skattejagt udendørs!

En skattejagt plejer at være meget populært blandt børnene, som har en god fantasi, og som derfor har let ved at leve sig ind i skattejagten.

En vellykket skattejagt består af en god historie, flere sjove og finurlige ledetråde eller et skattekort, der leder til forskellige poster med spørgsmål, gåder og udfordringer, som naturligvis til sidst fører til den eftertragtede skat i form af slikposer eller andet godt.

Det er forholdsvist enkelt at arrangere en skattejagt. Find på en historie, som hænger logisk sammen, gerne med en god grund til, hvorfor man skal lede efter skatten og løse alle gåderne på vejen. Placer gåderne med lidt afstand mellem hinanden, på den rute som du ønsker, at børnene skal bevæge sig – det kan være i haven, i parken, i gården, i skoven, på stranden osv.

Skattejagter kan man som sagt sagtens selv arrangere, men hvis du ikke har tid, kan du købe færdige skattejagter med forskellige historier og temaer. Det er blot at bestille og betale, og derefter får man skattejagten leveret pr. e-mail. Det eneste du skal gøre er derefter at printe pdf-filen og placere posterne og skatten, og så er det bare at gå i gang!

Her er tre sjove skattejagter, som du kan købe færdigt.

 

Visste du att man kan spara mycket pengar och genom solpaneler på villataket? En skattereform 2015 och lägre priser på solpaneler har gjort det mycket lönsamt att bli mikroproducent och tillverka egen el. Läs mer om hur mycket passiv inkomst du kan skapa på ditt hustak hos solkollen.nu

 

 

 

Reklamer
Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s